Gyere, fuss velünk! A Megye Futás esemény célja, minden év március, április hónapjában, az egészséges életmód, a mozgás, ezen belül a futás népszerűsítése.

2019/04/01 09:00:00

Hamarosan eljön az idő és újra elindulok Békés megyében, hogy hirdessem, mozogni jó és szükséges!
A futásommal továbbra is reklámozni szeretném magát a futást, mint mozgásformát, ez a legfőbb célja az eseménynek. Emellett fontos az is, hogy találkozhatok olyan emberekkel akik szintén úgy gondolkodnak mint én, vagy olyan emberekkel akik keresik a lehetőséget a mozgásra, fiatalokkal akik fogékonyak sok mindenre és talán megmarad bennük valami abból, amit elmondok a találkozások során.
Szokták kérdezni, mi motivál arra már évek óta, hogy újra és újra elinduljak, időt és energiát nem kímélve, a válasz pont ott van az előző mondat végén. Bízom benne, érdemes futnom azért, hogy példát mutassak, elmondjam, hogy miért szükséges a rendszeres mozgás, ezt miként tegyük, milyen rendszerességgel és mennyit. Persze ezek általános tanácsok csupán és a teljesen kezdőknek szól.
Próbálok minden évben hozzátenni valami újat a futásomhoz, ez általában abban merül ki, hogy egyre több településre jutok el.
A célom az, hogy 2020-ban a megye minden településére eljussak.

Számítok arra, hogy minnél többen csatlakoznak az akcióhoz, várom azokat a futókat akik az érintett településen rendszeresen futnak, számítok a békéscsabai futótársaimra, a futóközösségre, ami elég tekintélyes létszámú a megyében.
Legyünk minél többen, lássák, hogy milyen sokan vagyunk, akik már megmozdultak.
Fussunk együtt április 1-14 ig, legyen ez a két hét a futás ünnepe!

Tóth László, Futónagykövet.

 

Bővebb info: https://www.facebook.com/events/262768244418067/

  

6. Megye Futás 1. nap

 

 

Több részlet, klikk a térképre!

 

 6. Megye Futás 2. nap

 

 

Több részlet, klikk a képre!

 6. Megye Futás 3. nap

 

Több info, klikk a képre!

 

 

 6. Megye Futás 4. nap

 

Több info, klikk a képre!