Az eredmények itt találhatók.

Folyamatosan történik a feltöltés, 03.02 keddig.

EREDMÉNYEK

AZ ESEMÉNY CÉLJA:

A Farsangi Futás hosszú évek óta tartó hagyományát nem szeretnénk megszakítani. A jelenlegi körülmények között nem lehet a versenyt hagyományos módon megtartani, ezért egy online eseményt hozunk létre, ahol egymástól függetlenül, egy adott napon lehet teljesíteni a távot.

 

AZ ESEMÉNY HELYE:

Mindenki a saját maga által választott helyen futhatja le a választott távot.

 

AZ ESEMÉNY LEÍRÁSA:

A hagyományokat követve szeretnénk egy versenyt rendezni, ahol a telet búcsúztatva a tavaszt köszöntve megnyitnánk a 2021-as versenyidőszakot.
Különböző távokat írunk ki a legrövidebbektől egészen a félmaratoni, maratoni távig, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Lehetőséget szeretnénk adni a Yours Truly 50 kilométeres távjának a teljesítéséhez is.

 

TÁVOK:

– 5 km
– 10 km
– 21,1 km
– 42,2 km
– 50 km

NEVEZÉSI DÍJAK:
ONLINE, ELŐRE FIZETÉSSEL:

Minden távon 1000 Ft/fő.
A nevezés, a díj beérkezése után lesz érvényes.

ONLINE NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. FEBRUÁR 27. 22 ÓRA

 

IDŐMÉRÉS:

Az futás idejét és a lefutott távot mindenkinek saját magának kell lemérnie. A futás adatait igazolni kell, fel kell tölteni ezen a hivatkozáson található űrlapon:

Adatfeltöltés- Farsangi Futás

 

FIZETÉS:

A nevezési díjat a következő számlaszámra kérjük utalni vagy befizetni:

Budapest Bank, Maradj Lendületben! Sportegyesület, 10102615-06824200-01005000.

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a nevezett nevét, a választott távot. Az utalást, befizetést a nevezést követően 3 munkanapon belül kérjük teljesíteni! Nevezési díjat nem térítünk vissza, lemondás esetén felhasználható egy következő versenyre.

 

A NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA:

– érem

– helyezett érem (távonként az első 3 női, férfi futónak)

 

VERSENYSZABÁLYOK:

A választott távot, az adatt napon (2021. február 28) kell lefutni, szabadon választott pályán.

A futást igazolni kell, vagy a telefonról készített screenshot-al (képernyőkép), vagy a sportóráról készített fotóval, esetleg gpx. fálj feltöltésével.

A feltöltött adat csak akkor érvényes, ha jól látszik, pl. a fotón, minden szükséges adat, a futás dátuma, a futás ideje (bruttó idő), és a lefutott kilométerszám. Amennyiben ezek az adatok nem látszanak, akkor a futást nem tudjuk elfogadni.

 

FELELŐSSÉG:

A regisztráció során tudomásul veszem:

Kijelentem, hogy az eseményen saját felelősségemre veszek részt, felelős vagyok saját egészségi, fizikai állapotomnak a részvételre való alkalmasságáért. Betartom a KRESZ általános szabályait. Kötelezettséget vállalok arra, hogy az eseményre vonatkozó valamennyi sportszabályt és előírást betartom, sportemberhez méltó magatartással veszek részt az eseményen, saját és sporttársaim testi épségét óvom. Hozzájárulok, hogy a verseny eredményeit, a szervező közzé tegye, nyilvános felületeken (az egyesület weboldala, közösségi felületek).

Adatkezelési tájékoztató: http://maradjlenduletben.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Az időméréssel, versennyel kapcsolatos észrevételt, óvást csak a verseny napján 2020.03.01 éjfélig fogadunk el, ezen az e-mail címen: maradjlenduletben@gmail.com.

 

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRNAK A BÉKÉSCSABAI FUTÓNAGYKÖVETEK ÉS A MARADJ LENDULETBEN SPORTEGYESÜLET.

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

WWW.MARADJLENDULETBEN.HU

[/vc_row]

[/ vc_column] [/ vc_row]

[/vc_row]