Facebook esemény (klikk a képre)

Az első Karantén Futás sikerén felbuzdulva, megszervezzük a második felvonást. Annyi különbséggel, hogy a kihívás a korábbi 16 nap helyett, 12 nap lesz. A kihívás lényege, hogy ki hány kilómétert fut le az adott idő alatt, naponta többször is lehet futni.
Végeztünk egy felmérést, hogy milyen hosszú legyen az esemény, kettő lehetőség közül lehetett választani, 9 vagy 16 nap, gyakorlatilag fifti-fifti lett.
Így az arany középutat választottuk.

Szeretnénk egy emlékérmet is adni a kihívást teljesítőknek, rajta az esemény nevével és a teljesített kilométer számmal. Érmet 700 Ft-ért tudunk adni önköltségi áron. Aki szeretne, a regisztrációs űrlapon kérheti.
Az érem árát a következő számlaszámra kérjük befizetni, átutalni, a regisztrációt követő 3 napon belül.

Budapest Bank, Maradj Lendületben Sportegyesület
10102615-06824200-01005000
( a megjegyzés rovatba be kell írni a nevező(k) nevét)

A regisztráció le van zárva.

Amennyiben regisztráltál, a lefutott kilómétereket itt tudod feltölteni.

https://maradjlenduletben.hu/kihivas-2020/

A kihívás június 20-án 00:00 órától indul és július 1-én 23 óráig tart.

Ez idő alatt lefutott kilométerek számítanak bele a versenybe, ezeket fel kell tölteni, de fontos, hogy ezeket a futásokat igazolni is kell, mellékelni kell egy fotót például a futás útvonaláról, adatairól vagy például feltölteni gpx fálj formájában.
A legtöbb kilométert gyűjtő lány, fiú kap egy-egy emlékkupát rajta feltüntetve a lefutott kilométert és az esemény nevét, dátumát.
Aki igényelt érmet és előre kifizette az árát (700 Ft) az július 8-án veheti át a később kijelölt helyen.Hajrá mindenkinek!